سوالات متداول

آزمایشگاه

1- تفاوت کاربری بشکه های بسته بندی پلی اتیلنی و مخازن پلی اتیلنی چیست؟
مخازن پلی اتیلنی به منظور ذخیره سازی مواد مورد نگهداری در حالت استاتیک ( بدون حرکت) مورد استفاده قرار می گیرند اما بشکه های بسته بندی به منظور ذخیره سازی مواد مورد نگهداری در حالت غیر استاتیک مورد استفاده قرار می گیرند و به صورت خاص برای عملیات حمل و نقل و پر و خالی شدن در خطوط تولید مواد غذایی، دارویی و بهداشتی و شیمیایی طراحی شده اند.

2- مخازن فوم دار چیست و چه کاربردی دارند؟
ورود فوم ها به محصولات پلاستیکی چندین مزیت را به همراه خواهد داشت. مکانیسم عملکرد فوم ها در فرایند تولید، آزاد کردن گاز در حین ذوب پلیمرها و تشکیل یک شبکه ای از پلی اتیلن با خلل و فرج های حاوی گازهای محبوس شده است. این گازهای محبوس شده باعث حجیم شدن محصول پلی اتیلنی و افزایش ضخامت پلی اتیلن در یک جرم برابر می شوند. وجود گازهای حبس شده در ماتریس پلی اتیلن، بیش از پیش قدرت عایق بندی پلی اتیلن را افزایش می دهد که از کاربری های اصلی آن، ذخیره ی مواد مورد نگهداری واسطه با دمای مشخص برای مدت محدود است که باید تحت آن دما به یک واکنش دیگر اضافه گردند. به طور مثال در فرایند تولید چسب ها، ماده ی واسطه ای تولید می گردد که دمای آن بعد از تولید حدود 50 درجه است، این ماده ی واسطه باید ذخیره گردد و دمای آن تا حدود 40 درجه برسد تا بتوان در مرحله ی بعدی فرایند تولید چسب از آن استفاده نمود. بهترین گزینه برای ذخیره ی موقت این ماده ی واسطه، مخزن فوم دار پلی اتیلنی است که می تواند برای مدت مشخصی این دما را حفظ نماید. از دیگر کاربردهای مخازن فوم دار، ذخیره ی آب آشامیدنی واحدهای مسکونی در مناطق جنوبی کشور است. در این مناطق به دلیل دمای بالای هوا و گرم شدن آب ذخیره شده در مخازن معمولی تا دمای 60 درجه، استفاده از مخازن فوم دار به منظور حفظ دمای آب ذخیره شده یا افزایش جزئی آن ضروریست.

3- مخازن پلی اتیلن مقاوم در برابر نور خورشیدهستند؟
مخازن پلی اتیلنی به علت نوع کاربرد آنها که در دوره های طولانی مدت در معرض اشعه UV قرار دارند، نیاز به مقاوم سازی در برابر تخریب اشعه UV دارند. در واقع یکی از عوامل تخریب مخازن پلی اتیلنی در معرض هوای آزاد، اشعه ی uv می باشد که با استفاده از افزودنی های که برای خانواده پلی الفین ها طراحی شده است می توان از تخریب این محصولات در مدت زمان گارانتی جلوگیری نمود.

4- چگونه مخازن پلی اتیلنی با مواد اولیه خالص و ناخالص را تشخیص دهیم؟
مخازن پلی اتیلنی با مواد اولیه خالص که می تواند حاوی پرکننده هایی مانند کربنات کلسیم باشد از طرق زیر قابل شناسایی هستند : 1- در مخازن بی رنگ میتوان با بریدن قطعه ی کوچکی از آن و با اندازه گیری دانسیته ی آن، به وجود مواد ناخالص پی برد. در صورتیکه دانسیته مخزن حدود 935/0 – 939/0 گرم بر سانتی متر مکعب باشد نشاندهنده ی استفاده از مواد خالص در تولید آن است. 2- در صورتیکه مخزنی دچار شکستگی شده باشد و سطح مقطع در محل شکست با حالت سفید شدگی و گچی شکل مشاهده گردد، نشاندهنده ی وجود نا خالصی در مواد اولیه ی به کار برده شده است. 3- در صورتی که با لمس کردن سطح داخلی مخازن، لایه ای سفید بر روی دست بنشیند نشاندهنده ی وجود کربنات کلسیم در ماتریس پلیمر است. قابل ذکر است که مخازن پلی اتیلنی پلاستیک نیا پلیمر به صورت کاملا خالص تولید می گردد.

5- چرا برخی از محصولات پلی اتیلنی دچار رنگ رفتگی می شوند؟
محصولات پلی اتیلنی به دو روش قابلیت رنگ پذیری دارند: 1- اختلاط خشک (Dry Blending) 2- اختلاط مذاب (Hot Compounding ) در روش اختلاط مذاب، مواد اولیه به همراه مستربچ های رنگ در طول اکسترودر به صورت مذاب با هم مخلوط می گردند و نهایتا موادی رنگی برای تولید محصول نهایی به دست می آوریم. در این روش به دلیل اینگه رنگدانه پایه در ماتریش پلیمری مذاب وارد شده و بعد از سرد شدن پلیمر و حبس شدن رنگدانه ها در آن میزان پریدگی پیگمنت به میزان زیادی کاهش پیدا می کند که البته این موضوع وابسته به کیفیت رنگدانه ی مورد مصرف در مستربچ ها نیز می باشد. در روش اختلاط خشک، پودر مواد اولیه و رنگدانه پودری در میکسرهایی با دور پایین با هم مخلوط می گردند تا ذرات رنگدانه به طور کامل و یکنواخت توزیع شوند. در این روش چون اتصال شیمیایی بین رنگدانه و پودر وجود ندارد و تنها پودر رنگدانه بر روی سطح پودر پلی اتیلن نشانده شده است امکان پریدگی رنگدانه ها بالا است که این موضوع بستگی به کیفیت رنگدانه ها دارد. در حالت کلی میزان شاخص Fastness to light رنگدانه های مختلف از کمترین میزان به صورت زیر است : رنگدانه های فلوئورسنت رنگدانه قرمز رنگدانه نارنجی رنگدانه زرد رنگدانه سبز .... بنابراین رنگدانه های فلوئورسنت ( شب رنگی ) و قرمز جزو رنگدانه هایی هستند که طول عمر پایینی دارند. شرکت های تولید کننده رنگدانه، فرایندهای زیادی برای افزایش طول دوره عملکردی رنگدانه های قرمز به انجام رسانده اند و استفاده از این high performance pigments علاوه بر افزایش قیمت آن، میتواند ماندگاری رنگ محصولات را افزایش بدهد و کیفیت محصول مورد نظر را تضمین نماید.

6- درهای سوپاپدار بشکه های بسته بندی چه کاربردی دارند؟
بشکه های بسته بندی ویژه که در بسته بندی و حمل و نقل مواد شیمیایی فرار با فشار بخار بالا به کار برده می شوند، به دلیل تجمع بخار مواد فرار در حین حمل و نقل که می تواند منجر به تغییر شکل یا ترکیدگی بشکه گردد نیازمند به درهایی با قابلیت تعدیل فشار بخار مواد درون آنها هستند. این درها به صورت سوپاپدار طراحی شده اند و با تعبیه ی یک غشا در قسمت زیرین آن، بخارات اضافی حاصل از فراریت مواد درون بشکه به بیرون منتقل شده بدون اینکه ماده مورد نگهداری درون بشکه تراوشی به بیرون داشته باشد.

7- دمای کاربری چه اثراتی بر مخازن پلی اتیلنی خواهد داشت؟
دمای مورد نظر برای کاربرد مخزن پلی اتیلن دارای اهمیت بسیاریست از آن جهت که مستقیما می تواند بر روی استحکام مکانیکی مخزن مورد نظر که در ارتباط مستقیم با ضخامت آن محصول است اثر گذار باشد. در استاندارد ASTM D 1998 به طور مفصل در خصوص روش محاسبات ضخامت مخازن پلی اتیلنی ایستاده و افقی در دماهای مختلف توضیح داده شده است. پارامتر بسیار مهمی که ضخامت را به دما وابسته می کند Hydrostatic Design Stress است که به این شکل تعریف می گردد: میزان تنش شکست ماده پلیمری مورد نظر بعد از 50 سال و در دماهای مختلف. میزان این تنش در دماهای مختلف از 20 درجه تا 70 درجه سانتیگراد، به صورت منحنی از طریق پتروشیمی ها در اختیار تولید کنندگان مخازن قرار می گیرد. بر اساس این روش محاسباتی به طور مثال، اگر شما برای ذخیره ی یک ماده شیمیایی به یک مخزن 10000 لیتری نیاز داشته باشید و حداکثر دمای کاری شما با این مایع 40 درجه سانتیگراد باشد ضخامت مخزن 10000 لیتری مورد درخواست شما متفاوت با مخزنی خواهد بود که برای مایع شیمیایی مشابه اما با حداکثر دمای کاری 50 درجه سانتیگراد انتخاب خواهید کرد. بنابراین اثر دما در دراز مدت بر استحکام مکانیکی مخازن تاثیر بسیار مهمی دارد و لحاظ شدن شرایط دمایی در هنگام سفارش خرید یک مخزن پلی اتیلنی عمر مفید مخزن خریداری شده را تضمین می نماید.

8- چرا ذخیره سازی برخی مواد شیمیایی در مخازن پلی اتیلن اکیدا توصیه نمی گردد؟
ذخیره سازی مواد شیمیایی در مخازن پلی اتیلنی بر اساس قدرت فعالیت سطحی آنها به چند دسته تقسیم می گردد که در هر کدام از طبقه بندی ها، موادی که فعالیت سطحی بیشتری داشته باشند برای ذخیره سازی در مخازن پلی اتیلن مناسب نخواهند بود. در واقع فعالیت سطحی بالای مواد شیمیایی منجر به بر هم کنش بین زنجیره های پلیمری و مواد شیمیایی در تماس با آن خواهد شد و زنجیره های پلیمری در مقیاس میکرو، حالت انعطاف و حرکات آزادانه ی خود را از دست خواهند داد و در اثر اعمال یک تنش غیر منتظره مانند ضریه، پر یا خالی شدن مخزن و یا حتی جابه جایی آن، ترک های ریز بر روی مخزن ایجاد می گردد و رشد این ترک ها نهایتا منجر به شکست مخزن می شود. طبقه بندی مواد شیمیایی بر اساس مکانیسم فعالیت سطحی به صورت زیر است: 1. اسیدها مانند سولفوریک اسید غلیط 2. بازها مانند سدیم هیدروکساید 3. مواد آتشگیر مانند استیلن 4. اکسیدکننده ها مانند هیپوکلریت ها 5. فلزات فعال مانند کادمیوم 6. مواد حساس به نور اتیل اتر 7. واکنش دهنده ها با آب مانند سولفوریک اسید 8. سرطان زاها مانند بنزن

9- فرایند سفارش مناسب ترین مخزن بر اساس نیازمندی به چه شکلی انجام میگیرد؟
برای انتخاب مناسب ترین مخزن بر اساس نیازمندی مشتریان، اولین قدم تماس با نزدیکترین نمایندگی فروش پلاستیک نیا پلیمر و اعلام نیازمندی های اولیه مشتریان به واحد فروش است و در صورت نیاز، برقراری ارتباط مستقیم مشتریان با واحد آزمایشگاه و تحقیق و توسعه به منظور بررسی های دقیق تر نیازمندی ها نیز امکان پذیر می باشد. به صورت کلی اطلاعات اولیه ای که مشتریان باید در اختیار نمایندگان قرار بدهند عبارتند از: 1. حجم مخزن مورد درخواست 2. ماده ی مورد نگهداری درمخزن ( آب آشامیدنی، مواد شیمیایی) 3. دمای ماده ی مورد نگهداری 4. دانسیته ماده مورد نگهداری ( برگ آنالیز مواد شیمیایی در صورتیکه قصد ذخیره سازی مواد شیمیایی را دارید) 5. اعلام انجام هر نوع عملیات شیمیایی و فرایند اضافه ای در درون مخزن بر اساس اطلاعات به دست آمده از مشتریان و بررسی های لازم، بهترین مخزن مطابق با نیازمندی مشتریان از طریق واحد فروش به نمایندگان اعلام می گردد.

10- چرا اختلاط مواد شیمیایی در مخازن پلی اتیلنی توصیه نمی گردد؟
اختلاط مواد شیمیایی می تواند منجر به آزاد شدن گرما، گرفتن گرما از محیط و یا تشکیل یک ماده چگال تر گردد. وقتی اختلاط مواد شیمیایی درون مخزن اتفاق می افتد، هر کدام از تغییر حالات پیش آمده اثر نا مطلوبی بر عمر مفید مخزن مورد نظر خواهد داشت. ایجاد شوک های حرارتی به صورت دوره ای به تدریج عمر مفید مخزن را کاهش داده و تشکیل ماده ی چگال تر به علت دانسیته ی بالای آن که در طراحی مخزن لحاظ نشده است، می تواند تا حدود زیادی استحکام مکانیکی مخزن را کاهش دهد.

11- فرایند سفارش مناسب ترین بشکه بر اساس نیازمندی به چه شکلی انجام میگیرد؟
برای انتخاب مناسب ترین بشکه بر اساس نیازمندی مشتری، اولین قدم پر کردن فرم امکان سنجی تولید بشکه توسط مشتریان است که از طریق بخش فروش در اختیار آنان قرار می گیرد. اطلاعات اعلام شده، در اختیار بخش آزمایشگاه و تحقیق و توسعه و تولید قرار گرفته و براساس امکانات موجود و بررسی های لازم، متناسب ترین بشکه به مشتریان پیشنهاد می گردد. به صورت کلی بشکه های بسته بندی به منظور بسته بندی و حمل و نقل جاده ای، دریایی، ریلی و هوایی مواد مورد نگهداری مجاز، مورد استفاده قرار می گیرد. به طور مثال اگر هدف شما بسته بندی و حمل و نقل مواد غذایی، دارویی، بهداشتی و شیمیایی است می توانید با توجه به شرایط کاربرد بشکه های بسته بندی را انتخاب نمایید. در صورتیکه مواد مورد نگهداری شما از نوع مواد غذایی و دارویی بوده و باید به سردخانه ها منتقل شود می توانید از بشکه های بهداشتی مقاوم در دمای پایین استفاده نمایید. در صورتیکه مواد مورد نگهداری از نوع شیمیایی بوده برای اطمینان از عدم شکستگی در حین استفاده و مقاومت مناسب در برابر فعالیت های سطحی مواد شیمیایی مورد نگهداری، از بشکه های ویژه مواد شیمیایی استفاده نمایید. اگر مواد مورد نگهداری مشتریان از نوع مواد شیمیایی فرار با فشار بخار بالا است، باید از بشکه های ویژه مواد شیمیایی سوپاپدار استفاده نمایید تا تجمع فشار بخار حاصل از مواد مورد نگهداری منجر به تغییر شکل و ترکیدگی بشکه ها نگردد. در صورتیکه مواد مورد نگهداری از نوع دارویی – بهداشتی باشند و حساسیت چسبندگی مواد بر سطح داخلی بشکه ها وجود دارد، بشکه های بهداشتی آنتی استاتیک پیشنهاد می گردد. در صورتیکه بشکه های مواد مورد نگهداری، در مسیر های حمل و نقل در معرض نور خورشید قرار دارند و قصد استفاده ی مجدد از بشکه ها نیز وجود دارد، توصیه می گردد از بشکه های مقاوم در برابر اشعه UV استفاده شود و ... طبق مثال های ذکر شده، بر اساس نوع کاربری و اعلام جزئیات نیازمندی های مشتریان، واحدهای فنی مهندسی، آزمایشگاه و تحقیق و توسعه پلاستیک نیا پلیمر بررسی های لازم را به عمل آورده و بهترین محصول را مطابق با الزامات از طریق واحد فروش به مشتریان اعلام خواهد نمود.

فروش

1- آیا مخازن تولید شده توسط پلاستیک نیا پلیمر ضد جلبک هستند؟
بله، مخازن سه لایه و چهار لایه به علت داشتن یک لایه جلوگیری کننده نفوذ نور خورشید به داخل مخزن کاملاً ضد جلبک هستند .

2- آیا امکان تولید مخازن به صورت آنتی باکتریال میسر می باشد؟
پلاستیک نیا پلیمر به کمک فناوری های نوین که قادر به از بین بردن میکرو ارگانیسم ها است، به تکنولوژی تولید محصولات آنتی باکتریال دست یافته است و طبق آزمایشات انجام شده در معتبرترین آزمایشگاه های کشور، توانایی تولید مخازنی را دارد که به میزان بیش از 99% از رشد باکتری ها جلوگیری کنند. با این حال، هیچ الزام ملی یا جهانی مبنی بر آنتی باکتریال بودن مخازن ذخیره سازی آب وجود ندارد و برای نگهداری و ذخیره سازی آب، مخازن سه لایه ضد جلبک پلاستیک نیا پلیمر که به هیچ عنوان نور را عبور نمی دهند و امکان رشد جلبک ها در آنها وجود ندارد، کاملا جوابگوی نیازهای مصرف کنندگان خواهد بود و استفاده از مخازن آنتی باکتریال هیچ گونه ضرورتی ندارد.
با این توضیحات شایان ذکر است، استفاده از محصولات آنتی باکتریال صرفا در محیط های بهداشتی و مصارف پزشکی توصیه می گردد که پلاستیک نیا پلیمر پاسخگوی این دسته از نیازهای مشتریان خود نیز خواهد بود.

3- آیا یخ زدن آب موجب آسیب دیدن مخزن می گردد؟
خیر، یخ زدگی آب به خودی خود موجب آسیب دیدن مخزن نمی شود فقط باید اطمینان حاصل گردد که فضای خالی در بالای مخزن جهت انبساط آب در دمای صفر تا 4  درجه سانتی گراد وجود داشته باشد.

4- عمر مخازن تولید شده توسط پلاستیک نیا پلیمر چقدر است؟
شرایط مختلفی وجود دارند که هر یک به نوبه خود بر عمر مخزن اثر می گذارند:
نوع و دمای موادی که در مخزن نگهداری می شوند: اگر مخازن در دمایی که جهت کاربری در آن طراحی نشده اند مورد استفاده قرار گیرند عمر کوتاه تری خواهند داشت. برخی از مواد شیمیایی اثرات بلند مدت برروی پلی اتیلن دارند. به عنوان مثال محلول هیپو کلریت سدیم (آب ژاول) در اثر مجاورت با نور خورشید و افزایش دما تخریب می شود. این امر باعث ایجاد رسوب در کف مخزن می شود و در صورتی که این رسوبات به صورت ادواری از کف پاک شوند، عمر مخزن افزایش خواهد یافت.
نحوه استقرار مخزن: یکی از مهمترین عواملی که برعمر مخزن اثر می گذارد عدم استقرار صحیح مخزن است. جهت آگاهی به دستور العمل نحوه صحیح استفاده از مخازن مراجعه کنید. این دستورالعمل به همراه برگه گارانتی توسط نمایندگی مجاز محصولات پلاستیک نیا پلیمر تحویل شما خواهد شد.
مجاورت در برابر نور خورشید و اشعه ماوراءبنفش: مخازنی که در فضاهای سرپوشیده نگهداری می شوند عمر بیشتری نسبت به مخازنی دارند که در مجاورت اشعه ماوراء بنفش خورشید نگهداری می شوند.
نحوه کاربری مخزن: مخازنی که جهت نگهداری سیالات به کار می روند و میزان سیال در آنها همیشه در یک سطح مشخص باقی می ماند عمر بیشتری از مخازنی دارند که دائماً در معرض پر و خالی شدن قرار دارند. ضمناً مخازنی که در یک مکان خاص نصب و نگهداری می شوند از مخازنی که دائماً در حال انتقال و حمل و نقل هستند به علت قرار گرفتن در معرض تنش های کمتر، عمر بیشتری دارند

5- پلاستیک نیا پلیمر چه مدت مخازن خود را گارانتی می کند و شرایط گارانتی مخازن چیست؟
پلاستیک نیا پلیمر کیفیت مخازن خود را به مدت 60 ماه از تاریخ تولید، گارانتی می کند. کلیه مخازنی که دستورالعمل های نصب، نگهداری و کاربرد در خصوص آن ها رعایت شود، در زمان مصرف مشمول گارانتی خواهند بود. این دستورالعمل هنگام خرید به همراه برگه گارانتی توسط نمایندگی های مجاز پلاستیک نیا پلیمر به شما تحویل داده خواهد شد.

6- پلاستیک نیا پلیمر از چه نوع مواد اولیه جهت تولید محصولات خود استفاده می کند؟
پلی اتیلن فودگرید سنگین دورانی 3840

7- آیا راهی جهت تشخیص زمان تولید مخازن پلاستیک نیا پلیمر وجود دارد؟
بله، سال و ماهی که مخزن در آن تولید شده برروی مخزن حک شده است ضمناً برچسبی برروی مخزن چسبانده شده است که از طریق آن روز و شیفت تولید مخزن هم به راحتی قابل شناسایی است.

8- چرا مخازن تولید شده توسط پلاستیک نیا پلیمر جهت نگهداری آب آشامیدنی و مواد غذایی مناسب هستند؟
پلاستیک نیا پلیمر چند نوع مخزن جهت نگهداری آب آشامیدنی و مواد غذایی تولید می کند. مخازن بی رنگ جهت نگهداری آب آشامیدنی و مواد غذایی در فضاهای سرپوشیده مناسب هستند مخازن دولایه جهت نگهداری آب آشامیدنی و مواد غذایی در مناطق معتدل و سردسیر و مخازن سه لایه جهت نگهداری آنها در مناطق گرمسیر مناسب هستند. از آنجائیکه مخازن تولید شده توسط این شرکت با استفاده از مواد اولیه و نگهدارنده گرید بهداشتی تولید می شوند، کاملاً جهت استفاده های بهداشتی مناسب هستند و آب آشامیدنی بدون تغییر رنگ، طعم، بو و مزه در آنها قابل نگهداری است. ضمنا مخازن تولید شده پلاستیک نیا پلیمر دارای پروانه ساخت بهداشتی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشند.

9- چگونه می توان به شرایط و دستورالعمل نحوه استقرار و بهره برداری مخازن پی برد؟
برروی تمامی مخازن تولید شده توسط پلاستیک نیا پلیمر برچسبی وجود دارد که دستور العمل استقرار مخازن برروی آن ذکر شده است. ضمنا دستورالعمل نصب، نگهداری و کاربرد مخازن به همراه برگ گارانتی توسط نمایندگی های مجاز پلاستیک نیا پلیمر به شما تحویل داده خواهد شد.

10- چرا مخازن تولید شده توسط پلاستیک نیا پلیمر جهت نگهداری فرآورده های شیمیایی مناسب هستند؟
وزن و قیمت این مخازن به مراتب از مخازن استنلس استیل و فایبرگلاس و فلزی پایین تربوده و به راحتی قابل جابجایی و نظافت می باشند. از مقاومت به ضربه مطلوبی برخوردار و همچنین مقاومت بالایی در برابر شرایط مختلف آب و هوایی دارند. مخازن بی رنگ به علت شفافیت امکان کنترل سطح سیال داخل آن را توسط کاربر امکانپذیر می نماید.

11- چه نوع فرآورده های شیمیایی را می توان در این مخازن نگهداری نمود؟
مخازن تولید شده توسط پلاستیک نیا پلیمر جهت نگهداری اکثر فرآورده های شیمیایی مناسب هستند. تعدادی از فرآورده های شیمیایی به علت عدم سازگاری با مواد اولیه پلی اتیلن قابل نگهداری در مخازن ساخته شده نیستند. پلاستیک نیا پلیمر مخازن ویژه ای را تولید می کند که طیف وسیع تری از فرآورده های شیمیایی را تحت پوشش قرار می دهد و مقاومت به ضربه فوق العاده بالایی دارند. در صورتی که مخازن عادی تأمین کننده نیاز شما نیستند با واحد فروش شرکت تماس بگیرید

12- آیا این مخازن را می توان به صورت تحت فشار مورد استفاده قرار داد؟
خیر، این مخازن فقط جهت استفاده در فشار اتمسفری طراحی و تولید شده اند.

13- موارد استفاده مخازن چهار لایه پلاستیک نیا پلیمر چیست؟
این مخازن به علت داشتن یک لایه عایق انتقال حرارت، تبادل حرارت سیال داخل مخزن و محیط را به حداقل می رسانند و در مواردی که ثابت ماندن دمای سیال داخل مخزن حایز اهمیت باشد به کار می روند.

14- چگونه میتوانیم مخازن پلاستیک نیا پلیمر را خریداری نماییم؟
پلاستیک نیا پلیمر با بیش از 200 نمایندگی فروش فعال در سراسر کشور آماده خدمات رسانی به مشتریان محترم میباشد. شما میتوانید از طریق قسمت نمایندگان فروش و با وارد کردن اطلاعات استان و شهر خود به لیست و شماره تماس نزدیکترین نماینده دسترسی داشته باشید .

15- چه مخزنی و با چه لیتراژی خریداری نماییم؟
شما میتوانید از طریق قسمت محاسبه ظرفیت مخزن در سایت و ثبت اطلاعات تعداد خانوار و ساکنین به لیستی از مخازن پیشنهادی شرکت جهت نگهداشت و ذخیره سازی آب مصرفی دسترسی داشته باشید. توجه نمایید که تفاوت اصلی ظاهر مخازن به دلیل سهولت در استفاده و رفع مشکل محدودیت فضای نصب میباشد.

تولید

1- پلاستیک نیا پلیمر از چه نوع مواد اولیه جهت تولید محصولات خود استفاده می کند؟
مواد اولیه مورد استفاده جهت تولید محصولات عمدتاً پلی اتیلن گرید بهداشتی هستند. پلی اتیلن خطی با دانسیته متوسط یا سنگین از استحکام و مقاومت به ضربه خوبی در بین پلیمرها برخوردار است. ضمناً از مقاومت بالایی در مقابل طیف وسیعی از فراورده های شیمیایی برخوردار است. جهت استفاده های خاص پلاستیک نیا پلیمر مخازن خود را با استفاده از پلی اتیلن شبکه ای شده تولید می کند. این مواد مقاومت به ضربه فوق العاده بالایی دارند، در مقاومت تنش های ناشی از شرایط محیطی بسیار مقاوم هستند و بنابراین جهت نگهداری طیف وسیع تری از فراورده های شیمیایی کاربرد دارند. در عین حال دمای کاربری بالاتری نسبت به پلی اتیلن دارند

2- محصولات از چه روشی تولید میگردند؟
تمامی مخازن تولیدی این شرکت بصورت یکپارچه و با استفاده از بروزترین دستگاه ها به روش قالبگیری دورانی تولید میگردند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به قسمت تکنولوژی شکل دهی در این سایت مراجعه نمایید.

3- مزایا و محدودیت های صنعت قالبگیری دورانی چیست؟
یکی از مهمترین مزایای این صنعت در حوزه طراحی است. با یک طراحی مناسب می توان قطعه ای را که با استفاده از فرآیند های دیگر باید با تولید و مونتاژ چندین قطعه ساخته شود، به صورت یک تکه و با هزینه بسیار کمتر تولید نمود. محصولات تولید شده با استفاده از این فرآیند به صورت ذاتی دارای خواصی مانند همگن بودن ضخامت دیواره ها و استحکام زیادگوشه ها هستند. ضمناً، جهت افزایش استحکام می توان از شیارهایی در طراحی محصول استفاده نمود یکی دیگر از محاسن مهم این صنعت امکان اضافه نمودن قطعاتی نظیر رزوه های فلزی، لوله ها و سازه ها و حتی قطعات پلاستیکی با رنگ متفاوت از محصول به قالب پیش از آغاز فرآیند تولید است. این قطعات در پایان فرآیند تولید اجزا اصلی و سازنده محصول را تشکیل خواهند داد مزایای دیگر این صنعت عبارتند از:
استفاده از قالب اولیه ساخته شده برای کاربردهای آزمایشگاهی
تولید محصولات با ضایعات بسیار کم
تولید اشکال پیچیده با حداقل هزینه
ساخت قطعات دوجداره و چند لایه
استفاده هم زمان از چند قالب در طول فرآیند تولید
باز و بسته کردن آسان قالبها
تولید قطعات با کیفیت سطح عالی
تولید قطعات پلاستیکی یکپارچه بدون خط جوش
تولید قطعات پلاستیکی با استحکام و قابلیت ضربه پذیری بالا و مقاوم در برابر خوردگی
تنظیم ضخامت بخشهای مختلف محصول
تولید قطعات با ضخامت کاملاً همگن
تولید محصولات متنوع از وزن 500 گرم تا 500 کیلوگرم
ساخت قالبها در زمان بسیار کوتاه
علاوه بر مزایای ذکر شده، این فناوری محدودیت هایی نیز دارد:
یکی از محدودیت هایی که به سبب انجام قالبگیری در فشار پایین در این تکنولوژی وجود دارد، عدم امکان ساخت قطعات با سطوح بزرگ صاف است. این سطوح پس از پایان فرآیند تولید تغییر شکل خواهند داد محدودیت دیگر، عدم امکان تولید با اجزای نوک تیز (مانند رزوه های تیز) است. این اجزا با صنعتی مانند قالبگیری تزریقی به راحتی قابل تولید هستند
از طرفی فرآیند تولید این صنعت نسبت به بسیاری از صنایع دیگر پلاستیک، طولانی و زمان بر است و ضمناً جهت خارج کردن محصول از قالب، باید کل قالب خنک شود. این عوامل باعث افزایش هزینه های مالی و زیست محیطی می گردند.

4- صنعت قالبگیری دورانی در ایران چگونه شکل گرفت؟
در سال 1353 اولین شرکت قالبگیری دورانی در ایران تاسیس شد. در سال 1356 ماشین آلات خریداری شده از یک شرکت نروژی در آن با ظرفیت حدود 300 تن در سال به بهره برداری رسید. در این شرکت عمدتاً مخازن و وان های پلاستیکی تولید می شدند. سال 1371 اولین ماشین قالبگیری دورانی با سیستم حرارتی الکتریکی، توسط مدیرعامل فعلی پلاستیک نیا پلیمر، آقای مهندس محمدعلی گلستانی در ایران ساخته شد. سال 1373 ایشان اولین ماشین قالبگیری دورانی با سوخت فسیلی را طراحی نمودند. این واقعه به سبب ارزانی و فروانی سوخت فسیلی در ایران، سرآغاز تحول بزرگی در این صنعت گشت و به توسعه آن در ایران شتاب زیادی بخشید. از همین رو و به سبب بیش از 25 سال حضور دایم و موثر در رشد و توسعه این صنعت در ایران، از ایشان به عنوان پدر صنعت روتومولدینگ ایران یاد می شود . سال 1377 اولین خط تولید پلاستیک نیا پلیمر راه اندازی شد.سال 1385 یک ماشین قالب گیری دورانی بسیار پیشرفته توسط پلاستیک نیا پلیمر، از یک شرکت معتبر جهانی وارد ایران شد. در سال 1388 اولین ماشین قالبگیری چرخشی با سیستم کنترل اتوماتیک و کوره متحرک توسط کادر فنی پلاستیک نیا پلیمر طراحی و ساخته شد و به عنوان اولین اختراع در حوزه ساخت ماشین آلات قالبگیری دورانی در ایران ثبت گردید.در سال 1389 نیز پلی اتیلن شبکه ای شده برای اولین بار در ایران در پلاستیک نیا پلیمر در خط تولید قرار گرفت و به عنوان نخستین اختراع در حوزه تولید محصولات قالبگیری دورانی در ایران ثبت شد

5- صنعت قالبگیری دورانی در جهان چگونه شکل گرفت؟
فرآیند قالبگیری دورانی یا به اختصار روتومولدینگ یکی از فرآیندهای شکل دهی مواد پلاستیکی به شکل تو خالی است. قدمت این صنعت به حدود 150 سال پیش (سال 1855 میلادی) باز می گردد. این فرآیند اولین بار برای قالب گیری مواد نیمه مایع فلزی با استفاده از نوع ساده ای از ماشین ها به کار گرفته شد. اولین پلیمری که در این صنعت مورد استفاده قرار گرفت (همانند بسیاری دیگر از تکنولوژی های شکل دهی مواد پلاستیکی)، پلی وینیل کلراید بود. این اتفاق در دهه 1930 میلادی افتاد. پس از جنگ دوم جهانی و در اواخر دهه 1950 میلادی، با دو واقعه مهم یعنی تولید پودر پلی اتیلن و استفاده از آن به جای رزین های مایع و ساخت کوره های سیرکولاسیون هوای داغ، انقلابی در این صنعت به وجود آمد. در اواسط دهه 1970 میلادی، پلی اتیلن سبک خطی وارد چرخه تولید شد. در دهه 1980 میلادی پلی آمید، پلی پروپیلن و پلی کربنات وارد چرخه تولید شدند. از آنجایی که پلی اتیلن خواص خیلی متنوعی از خود به نمایش می گذاشت، خیلی زود از حیث میزان استفاده از سایر پلیمرها پیشی گرفت. به نحوی که امروزه، بیش از 80 درصد محصولات تولید شده با استفاده از روش قالبگیری چرخشی، از ماده اولیه پلی اتیلن تولید می شوند. از این دسته محصولات می توان به مخازن نگهداری آب، سوخت و فرآورده های شیمیایی، وان ها ی مورد استفاده در صنایع آبکاری و پرورش ماهی، اسباب بازی ، بشکه های بسته بندی، اسکله های شناور و ادوات ترافیکی و جاده ای و ... اشاره کرد

6- آیا امکان ساخت محصولات سفارشی نیز میسر میباشد؟
واحد تحقیق و توسعه پلاستیک نیا پلیمر آمادگی خود را جهت مشاوره و ساخت هرگونه محصولات سفارشی در حوزه محصولات پلی اتیلنی در ابعاد درخواستی مشتریان را اعلام مینماید